اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری 96
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری 96

اطلاعیه ثبتنام از پذیرفتهشدگان آزمون سراسری در سال تحصیلی97-1396
ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در دانشگاه بوعلی سینا و آرزوی توفیق روزافزون به اطلاع کلیه پذیرفتهشدگان میرساند فرآیند ثبتنام در این دانشگاه در دو مرحله بهصورت اینترنتی و حضوری انجام خواهد شد که هر دو نوع ثبتنام الزامی میباشد.
1. ثبتنام اینترنتی:
این نوع ثبتنام از ساعت 8:30 صبح روز 1396/06/26 از طریق سایت دانشگاه بوعلی سینا به آدرسwww.basu.ac.ir و در سامانه گلستان شروع خواهد شد. لازم است برای ثبتنام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز(عکس پرسنلی زمینه سفید 4×3 ، شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی پیشدانشگاهی، مدرک تحصیلی متوسطه و در صورت وجود،کارت پایان خدمت یا معافیت و برای پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته، مدرک کاردانی) تهیهشده باشد. (عکس 4×3 با رزولوشن dpi300 و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشنdpi300 و فرمت jpg)
تذکر مهم: با توجه به اینکه عدم دقت در ثبت صحیح اطلاعات در زمان ثبت نام اینترنتی، موجب اختلال و بروز مشکل در ثبت نام حضوری شما خواهد شد لذا در ثبت اطلاعات نهایت توجه و دقت را به عمل آورید، در غیر اینصورت مسئولیت عواقب آن بر عهده شما خواهد بود.
2. ثبتنام حضوری:
پس از اتمام ثبتنام اینترنتی، ثبتنام حضوری پذیرفتهشدگان دانشکدههای اقماری (فنی و مهندسی کبودرآهنگ، فنی تویسرکان، مدیریت و حسابداری رزن و صنایع غذایی بهار) در تاریخ 96/06/30 در محل همان دانشکدهها طبق جدول زمانبندی شماره (۳) صورت خواهد پذیرفت. ثبتنام سایر دانشکدهها در تاریخ های 96/06/27 لغایت 96/06/29 بر اساس جدول زمانبندی شماره (۱) و (۲) زیر صورت خواهد پذیرفت.
جدول زمانبندی شماره (۳)
آدرس محل های ثبتنام: دانشکده فنی تویسرکان: شهرستان تویسرکان، بلوار شهید بهشتی دانشکده فنی کبودرآهنگ: شهرستان کبودرآهنگ دانشکده علوم و صنایع غذایی بهار: شهرستان بهار، ابتدای خیابان امام خمینی دانشکده مدیریت و حسابداری رزن: شهرستان رزن، میدان شهدا
مدارک موردنیاز جهت ثبتنام پذیرفتهشدگان آزمون سراسری 1- اصل شناسنامه و 3 سری کپی از تمام صفحات آن 2- اصل و 2 سری کپی قبولی مدرک پایان دوره پیشدانشگاهی 3- اصل و 2 سری کپی مدرک قبولی دیپلم متوسطه 4- اصل و کپی کارنامه پیشدانشگاهی و دیپلم متوسطه 5-رسید ارزش تحصیلی دوره پیشدانشگاهی (پذیرفتهشدگان باید با در داشتن تصویر گواهی موقت پیشدانشگاهی به باجههای پست مراجعه و درخواست تأییدیه مدرک پیشدانشگاهی کرده و رسید آن را در زمان ثبتنام به همراه داشته باشند.) 6- اصل و کپی کارت ملی 7- 6 قطعه عکس 4×3 (برای مشمولین نظاموظیفه 12 قطعه) 8- اصل و کپی کارت معافیت یا کارت پایان خدمت (در صورت وجود) و یا اخذ برگه آمادهبهخدمت برای متولدین سال 1377 و قبل از آن تبصره: در صورت عدم ارائه اصل مدرک پیشدانشگاهی و یا گواهی موقت آن به هیچ عنوان ثبتنام انجام نخواهد شد. 9- اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت 10- پرسنل شاغل رسمی متعهد خدمت در وزارت آموزش و پرورش و نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران علاوه بر موافقت کتبی باید گواهی اشتغال به کار را نیز ارائه نمایند. 11- واریز مبلغ 400/000 ریال (برابر چهل هزار تومان) جهتصدور کارت دانشجوییاز طریق سامانه گلستان لازم به ذکر است پرداخت مبلغ فوق صرفاً بهصورت اینترنتی امکانپذیر است که جهت پرداخت اینترنتی حتماً رمز دوم کارتبانکی، CVV2، تاریخ انقضاء و شماره کارتبانک نیز لازم است. همچنین جهت ورود میبایست از مرورگر Internet Explorer استفاده گردد. 12- پذیرفتهشدگان حتماَ باید پرینت کلیه فرمهای ثبتنام اینترنتی را در زمان ثبتنام حضوری تحویل نمایند. در غیر این صورت ثبتنام صورت نخواهد پذیرفت.
توضیحات: - حضور شخص پذیرفتهشده الزامی است در صورت نقص مدارک خواستهشده، ثبتنام به هیچ عنوان انجام نخواهد شد. -ثبتنام از کلیه پذیرفتهشدگان دانشکدههای اقماری صبحها از ساعت 8:30 الی 12:30 و بعدازظهرها از ساعت 14:30 الی 16:30 و ثبتنام سایر دانشکدهها صبحها از ساعت 8:30 الی 12:30 و بعدازظهرها از ساعت 14:30 الی 17:30انجام خواهد شد. - شروع کلاسها از1396/07/01خواهد بود و انتخاب واحد توسط اداره آموزش دانشکده صورت خواهد پذیرفت.
مدیریت امور آموزشی دانشگاه بوعلی سینا | ||||||||||||||||||||||||||||

اردوی تفریحی مریوان برای دانشجویان صنایع غذایی برگزار گردید.

دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...

شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...

پذیرش دانشجویان در خوابگاه

با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...

با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز