موفقیت دانشجویان در ورود به مقطع کارشناسی ارشد

موفقیت دانشجویان در ورود به مقطع کارشناسی ارشد


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

موفقیت تنی چند از دانشجویان کارشناسی دانشکده صنایع غذایی در ورود به مقطع کارشناسی ارشد و تحصیلات تکمیلی را به ایشان و اساتید دانشکده تبریک می گوئیم.

پس از اعلام اسامی پذیرفته شدگان نهایی کارشناسی ارشد، تنی چند از دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار موفق به ورود به مقطع ارشد گشته که دانشکده صنایع غذایی این موفقیت را به دانشجویان و اساتید تبریک عرض نموده، از خداوند منان خواستار موفقیت های بیش از پیش برای این عزیزان و دیگر دانشجویان می گردد.

دانشجویان و محل پذیرفته شدگان به شرح ذیل به اطلاع می رسد:

خانم ها                          محل پذیرفته شده

فاطمه حاجیلو                    دانشگاه تبریز

سحر پاوه ئی                    دانشگاه تبریز

صبا محمدی                     دانشگاه فردوسی مشهد

فائزه کرمی                     دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

حدیث کهریزی                 دانشکده دامپزشکی دانشگاه بوعلی سینا