اساتید دانشکده

مصطفی کرمی

مصطفی کرمی

مصطفی کرمی   (EN Page)

دانشیار 
شماره تماس: 32541477
اتاق: -
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

کتب



مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
تاثیر آرد سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
مقایسه روش های پوشش دهی با غلظت های مختلف پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس گلپر در پنیر بدون آبگیری کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/03
اثر ازن بر افزایش ماندگاری شیر پاستوریزه کارشناسی ارشد دانلود 1400/08/04
اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/17
تاثیر ویتامین Dپوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی و میکروبی رب گوجه فرنگی کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/25
ارزیابی باقیمانده تتراسایکلین در شیرهای خام فله ای در شهر همدان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/23
اثر ازن بر ماندگاری شیز پاستوریزه کارشناسی ارشد دانلود 1400/08/04
ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/30
استفاده از پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند غنی شده با آهن و روی کارشناسی ارشد دانلود 1396/11/18
اثر صمغ های مختلف بر پایداری و ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آبومین کارشناسی ارشد دانلود 1402/04/21
امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در تولید کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/08
استفاده از شیره انگور در فرمولاسیون جدید خامه صبحانه غنی شده با ویتامین D3 کارشناسی ارشد دانلود 1401/11/30
بررسی پیش تیمارهای فراصوت و پوشش دهی با صمغ های مرو و گزانتان بر فرآیند خشک کردن زغال اخته توسط خشک کن فروسرخ کارشناسی ارشد دانلود 1402/11/10
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک L. acidophilus و L. casei بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و بافتی سس مایونز پروبیوتیک طی زمان ماندگاری کارشناسی ارشد دانلود 1401/09/07
تاثیر غلظت‏های مختلف اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی شربت پرتقال و شربت آلبالو کارشناسی ارشد 1400/12/21
کاربرد فراصوت و ازن زنی در افزایش ماندگاری و اصلاح خصوصیات میکروبی، شیمیایی و فیزیکی پنیر فتای فراپالایش کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/20
استفاده از تیمار های حرارتی و غیر حرارتی در تولید شیر غنی شده با گرده زنبور عسل کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/21
تاثیر اسیدهای چرب امگا-3 خوراک بر تولید تخم مرغ حاوی امگا-3، کلسترول زرده تخم مرغ، صفات تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار سویه نیک چیک کارشناسی ارشد 1400/07/26
شمشاد اکبری اثر ازن بر ماندگاری شیز پاستوریزه کارشناسی ارشد دانلود 1400/08/04
رضا حسینی نجف آبادی تاثیر غلظت‏های مختلف اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی شربت پرتقال و شربت آلبالو کارشناسی ارشد 1400/12/21
حدیث رجائی لک مقایسه روش های پوشش دهی با غلظت های مختلف پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس گلپر در پنیر بدون آبگیری کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/03
علیرضا زمانی استفاده از شیره انگور در فرمولاسیون جدید خامه صبحانه غنی شده با ویتامین D3 کارشناسی ارشد دانلود 1401/11/30
حنانه گندم کار ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/30
منصوره لطیفیان استفاده از تیمار های حرارتی و غیر حرارتی در تولید شیر غنی شده با گرده زنبور عسل کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/21
مریم محمدی تاثیر ویتامین Dپوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی و میکروبی رب گوجه فرنگی کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/25
زهرا معینی تاثیر اسیدهای چرب امگا-3 خوراک بر تولید تخم مرغ حاوی امگا-3، کلسترول زرده تخم مرغ، صفات تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار سویه نیک چیک کارشناسی ارشد 1400/07/26
فرشته ورمزیار ارزیابی باقیمانده تتراسایکلین در شیرهای خام فله ای در شهر همدان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/23
رضوان اسماعیلی استخراج و کریستالیزاسیون لاکتوز از پرمیت حاصل از فراپالایش شیر با کمک فراصوت کارشناسی ارشد دانلود 1399/09/26
احمد باسم محمد الکعبی اثر اسانس سیاه دانه (Nigella sativa. L) بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی پنیر کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/08
مریم چوبتاشانی اثر پوشش کیتوزان و نانو فیبر کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوه ی توت فرنگی رقم پاروس کارشناسی ارشد 1397/11/06
صابر حسنی بررسی اثر فیبر جو بر زندمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب و ارزیابی خواص حسی و ویسکوزیته کارشناسی ارشد دانلود 1394/06/29
فائزه حکیمیان ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز حاوی نانو ذرات اکسید روی کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/13
میترا خانجانیان پاک تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک L. acidophilus و L. casei بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و بافتی سس مایونز پروبیوتیک طی زمان ماندگاری کارشناسی ارشد دانلود 1401/09/07
مبین زمان خواص فناورانه جدایه های باکتری های اسید لاکتیک ماست گوسفندی کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/16
زهرا زنگنه تاثیر آرد سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
صبا صادقی عنوان: اثر تیمار ازن و بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده روی انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای کارشناسی ارشد 1397/11/15
مهدیه عهدی کاربرد فراصوت و ازن زنی در افزایشماندگاریو اصلاح خصوصیات میکروبی،شیمیایی و فیزیکی پنیرفتای فراپالایش کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/20
علیرضا فدوی ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانس نعناع و سیر بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در بورانی کدوی سبز کارشناسی ارشد دانلود 1396/06/29
بهنام فرضیان افزایش ماندگاری دوغ ایرانی حاوی نانوامولسیون نعناع ونعناع فلفلی کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/23
پانیذ یگانه امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در تولید کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/08
زهرا مشهدی اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/17
نام درس
 
نمایش 1 - 20 از 72 نتیجه
از 4
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
تغذیه 1611094 3 01 1403/04/02 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) 1611114 2 01 1403/04/13 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی 1611133 2 01 1403/04/11 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی 1611199 2 01 1403/04/11 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
کنترل کیفیت مواد غذایی 1611185 2 01 1403/04/11 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
کنترل کیفیت مواد غذایی 1611186 1 01 نامشخص ترم دوم 1402
کنسرو سازی 1611177 2 01 1403/04/04 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
اصول نگهداری مواد غذایی 1611030 3 01 1402/11/07 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
تجزیه مواد غذایی 1611167 1 01 1402/11/04 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) 1611175 2 01 1402/11/09 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
روش های نوین آزمایشگاهی 1611141 2 01 1402/11/02 (14:00 - 16:00) ترم اول 1402
روش های نوین آزمایشگاهی 1611142 1 01 نامشخص ترم اول 1402
روش های نوین آزمایشگاهی 1611142 1 02 نامشخص ترم اول 1402
زبان انگلیسی تخصصی 1611084 2 01 1402/10/28 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
صنایع غذایی پیشرفته 1611129 2 01 1402/11/07 (14:00 - 16:00) ترم اول 1402
تغذیه 1611094 3 01 1402/04/05 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1401
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) 1611114 2 01 1402/04/17 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1401
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی 1611133 2 01 1402/04/10 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1401
کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی 1611199 2 01 1402/04/05 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1401
کنترل کیفیت مواد غذایی 1611186 1 01 نامشخص ترم دوم 1401
نمایش 1 - 20 از 72 نتیجه
از 4