تغذیه
|
1611094
|
3
|
01
|
|
1403/04/02 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1402
|
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی
|
1611133
|
2
|
01
|
|
1403/04/11 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1402
|
کنترل کیفیت مواد غذایی
|
1611185
|
2
|
01
|
|
1403/04/11 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1402
|
کنسرو سازی
|
1611177
|
2
|
01
|
|
1403/04/04 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1402
|
تجزیه مواد غذایی
|
1611167
|
1
|
01
|
|
1402/11/04 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1402
|
روش های نوین آزمایشگاهی
|
1611141
|
2
|
01
|
|
1402/11/02 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1402
|
صنایع غذایی پیشرفته
|
1611129
|
2
|
01
|
|
1402/11/07 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1402
|
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1)
|
1611114
|
2
|
01
|
|
1402/04/17 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1401
|
کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی
|
1611199
|
2
|
01
|
|
1402/04/05 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1401
|