برگزاری بازدیدهای علمی

برگزاری بازدیدهای علمی


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

برگزاری بازدید های علمی مرتبط با دروس در دانشکده صنایع غذایی

با توجه به محتوی دروس رشته صنایع غذایی لازم است که دانشجویان از نزدیک با پروسه تولید و تبدیل مواد غذایی آشنا گردند. بدین منظور دانشکده صنایع غذایی برای دروس مختلف بازدیدهایی از کارخانجات و مجتمع های کشت و صنعت در استان و خارج از استان برگزار می نماید. بطور مثال 2 اردیبهشت ماه دانشجویان از سیلوی اداره غله برای درس تکنولوژی غلات، 6 اردیبهشت ماه از کارخانه روغن ماهیدشت و روژین تاک کرمانشاه و روز 8 اردیبهشت از کارخانه پگاه همدان بازدید و از نزدیک با تولید و نگهداری مواد غذایی آشنا شدند.
این بازدیدها هرساله برای دروس مختلف برگزار می گردد که نشاندهنده ارزش نهادن به این رشته و دانشجویان صنایع غذایی می باشد.