| | | | | | | | |
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی | 1611195 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هفته های فرد چهارشنبه (10:00 - 12:00) | 1402/11/07 (14:00 - 16:00) |
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی (عملی) | 1611196 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611164 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611164 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611163 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/11/09 (08:30 - 10:30) |
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک | 1611116 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1402/04/05 (08:00 - 10:00) |
اصول مهندسی صنایع غذائی 1 | 1611034 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های زوج سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1402/04/05 (10:00 - 12:00) |
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | 1611136 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/04/05 (14:00 - 16:00) |
اقتصاد و مدیریت صنعتی | 1611020 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هفته های زوج دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | 1402/04/03 (10:00 - 12:00) |
پدیده های انتقال در صنایع غذایی | 1611197 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هفته های فرد سه شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/04/10 (14:00 - 16:00) |
تغذیه | 1611094 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1402/04/05 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی پس از برداشت | 1611121 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/04/03 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) | 1611114 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/04/17 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی غلات | 1611174 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
تکنولوژی غلات | 1611174 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی غلات | 1611173 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | 1402/04/07 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611169 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/04/07 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611170 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
رسم فنی و نقشه کشی | 1611158 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | فخرالدین صالحی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
رسم فنی و نقشه کشی | 1611157 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | 1402/04/12 (08:00 - 10:00) |