Professors of the Faculty

Aghajani Narjes

change-logo

Aghajani Narjes   (FA Page)

Assistant Professor 
Contact Number: 34220465
Room: -
Email: 
Website: 

Articles



Conferences




FirstName And Last Name Project Name Degree download-thesis def-date
ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار M.S Download 1400/11/30
اثر پوشش دهی با صمغ های دانه ریحان و گوار بر سینتیک انتقال جرم و کیفیت برش های پرتقال آب زدایی شده به روش های اسمزی- فراصوت و هوای داغ M.S Download 1402/07/19
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن M.S Download 1401/08/16
استفاده از شیره انگور در فرمولاسیون جدید خامه صبحانه غنی شده با ویتامین D3 M.S Download 1401/11/30
تاثیر فیلم خوراکی زئین ذرت و عصاره شوید بر افزایش ماندگاری ماهی کپور معمولی در شرایط یخچال M.S Download 1400/11/09
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن M.S Download 1401/08/16
تاثیر فیلم خوراکی زئین ذرت و عصاره شوید بر افزایش ماندگاری ماهی کپور معمولی در شرایط یخچال M.S Download 1400/11/09
استفاده از شیره انگور در فرمولاسیون جدید خامه صبحانه غنی شده با ویتامین D3 M.S Download 1401/11/30
بهینه سازی فرمولاسیون کالباس ماهی غنی شده با کلسیم و ویتامین D و بررسی خواص کیفی محصول تولیدی در طول نگهداری M.S Download 1401/12/15
ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار M.S Download 1400/11/30
تاثیر افزودن آرد هسته زردآلو و عصاره مالت برکیفیت و خواص حسی کیک اسفنجی M.S Download 1399/12/19
افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل M.S Download 1397/07/09
تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های تفاله انار در پایداری اکسیداتیو روغن های خوراکی در دماهای مختلف M.S Download 1397/08/14
بررسی اثرات پوشش دهی ژل آلوئه ورا غنی شده با عصاره دارچین بر عمر انبارداری میوه خرمالو M.S Download 1396/11/16
بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های میوه سماق در پایداری اکسیداتیو روغن خوراکی تحت حرارت M.S Download 1398/11/14
تولید و بررسی فیلم های خوراکی ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر M.S 1394/06/09
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نانوفیلم فعال غنی شده با اسانس شوید و نانو ذره اکسید روی بر پایه ایزوله پروتئین سویا M.S Download 1399/12/27
بهینه سازی تاثیر پوشش غنی شدة آلوئه ورا با اسانس گلپر بر ماندگاری برش های میوة پرتقال M.S Download 1398/11/16
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه ی زنیان و تأثیر آن در پایداری اکسیداتیو روغن گیاهی M.S Download 1395/11/24
تولید سس مایونز فاقد نگهدارنده با استفاده از نانوامولسیون اسانس آویشن دنایی M.S Download 1397/07/07
Showing 9 results.
of 1
Name
Showing 9 results.
of 1