اساتید دانشکده

نفیسه دعوتی

نفیسه دعوتی

نفیسه دعوتی   (EN Page)

استادیار 
شماره تماس: 38241486
اتاق: -
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

کتب



مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
اثر نانوامولسیون اسانس زیره سبز بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی مایونز در طی مدت ماندگاری آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/29
اثر خمیر ترش، شلغم و کدو حلوایی در تقویت ارزش غذایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص حسی و ضد میکروبی دوینه کارشناسی ارشد دانلود 1401/07/20
داسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی و کاربرد آن در صنعت نانوایی کارشناسی ارشد دانلود 1402/02/31
اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/17
اثر صمغ های مختلف بر پایداری و ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آبومین کارشناسی ارشد دانلود 1402/04/21
ویژگی های فیزیکی و ضد میکروبی نانو لیپوزوم های حاوی اکسید روی تهیه شده با روش حرارتی و آب پوشانی لایه نازک کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک L. acidophilus و L. casei بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و بافتی سس مایونز پروبیوتیک طی زمان ماندگاری کارشناسی ارشد دانلود 1401/09/07
سوده یوسفی فخر داسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی و کاربرد آن در صنعت نانوایی کارشناسی ارشد دانلود 1402/02/31
احمد باسم محمد الکعبی اثر اسانس سیاه دانه (Nigella sativa. L) بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی پنیر کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/08
سحر بهرامی اثر خمیر ترش، شلغم و کدو حلوایی در تقویت ارزش غذایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص حسی و ضد میکروبی دوینه کارشناسی ارشد دانلود 1401/07/20
میترا خانجانیان پاک تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک L. acidophilus و L. casei بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و بافتی سس مایونز پروبیوتیک طی زمان ماندگاری کارشناسی ارشد دانلود 1401/09/07
مبین زمان خواص فناورانه جدایه های باکتری های اسید لاکتیک ماست گوسفندی کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/16
پروین سوری ویژگی های فیزیکی و ضد میکروبی نانو لیپوزوم های حاوی اکسید روی تهیه شده با روش حرارتی و آب پوشانی لایه نازک کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
اسما مرادی اثر نانوامولسیون اسانس زیره سبز بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی مایونز در طی مدت ماندگاری آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/29
زهرا مشهدی اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/17
نام درس
 
نمایش 1 - 20 از 83 نتیجه
از 5
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
میکروبیولوژی صنعتی 1611143 2 01 هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) 1403/04/09 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
میکروبیولوژی صنعتی 1611144 1 02 هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) نامشخص ترم دوم 1402
میکروبیولوژی صنعتی 1611144 1 01 هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) نامشخص ترم دوم 1402
میکروبیولوژی عمومی 1611159 2 01 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) 1403/04/11 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
میکروبیولوژی عمومی 1611160 1 02 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) نامشخص ترم دوم 1402
میکروبیولوژی عمومی 1611160 1 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) نامشخص ترم دوم 1402
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 1611166 1 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) نامشخص ترم دوم 1402
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 1611166 1 02 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نامشخص ترم دوم 1402
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 1611165 1 01 هفته های فرد سه شنبه (14:00 - 16:00) 1403/04/09 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی 1611194 1 02 هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) نامشخص ترم اول 1402
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی 1611194 1 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نامشخص ترم اول 1402
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی 1611193 2 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) 1402/11/11 (08:30 - 10:30) ترم اول 1402
بیولوژی سلولی 1611013 3 01 هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد چهارشنبه (14:00 - 16:00) 1402/11/04 (08:30 - 10:30) ترم اول 1402
تجزیه مواد غذایی 1611168 2 01 هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) نامشخص ترم اول 1402
تجزیه مواد غذایی 1611168 2 02 هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) نامشخص ترم اول 1402
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) 1611176 1 01 هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) نامشخص ترم اول 1402
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) 1611176 1 02 هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) نامشخص ترم اول 1402
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 1611163 2 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) 1402/11/09 (08:30 - 10:30) ترم اول 1402
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 1611164 1 01 هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) نامشخص ترم اول 1402
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 1611164 1 02 هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) نامشخص ترم اول 1402
نمایش 1 - 20 از 83 نتیجه
از 5