Professors of the Faculty

Karami Mostafa

Karami Mostafa

Karami Mostafa   (FA Page)

Associate Professor 
Contact Number: -
Room: -
Email: 
Website: 

Articles



Conferences




FirstName And Last Name Project Name Degree download-thesis def-date
استفاده از شیره انگور در فرمولاسیون جدید خامه صبحانه غنی شده با ویتامین D3 M.S Download 1401/11/30
تاثیر غلظت‏های مختلف اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی شربت پرتقال و شربت آلبالو M.S 1400/12/21
کاربرد فراصوت و ازن زنی در افزایش ماندگاری و اصلاح خصوصیات میکروبی، شیمیایی و فیزیکی پنیر فتای فراپالایش M.S Download 1399/12/20
استفاده از تیمار های حرارتی و غیر حرارتی در تولید شیر غنی شده با گرده زنبور عسل M.S Download 1400/12/21
تاثیر اسیدهای چرب امگا-3 خوراک بر تولید تخم مرغ حاوی امگا-3، کلسترول زرده تخم مرغ، صفات تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار سویه نیک چیک M.S 1400/07/26
تاثیر آرد سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن M.S Download 1401/06/30
ارزیابی باقیمانده تتراسایکلین در شیرهای خام فله ای در شهر همدان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) M.S Download 1400/11/23
اثر ازن بر ماندگاری شیز پاستوریزه M.S Download 1400/08/04
ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار M.S Download 1400/11/30
اثر صمغ های مختلف بر پایداری و ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آبومین M.S Download 1402/04/21
بررسی پیش تیمارهای فراصوت و پوشش دهی با صمغ های مرو و گزانتان بر فرآیند خشک کردن زغال اخته توسط خشک کن فروسرخ M.S Download 1402/11/10
اثر ازن بر افزایش ماندگاری شیر پاستوریزه M.S Download 1400/08/04
استفاده از پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند غنی شده با آهن و روی M.S Download 1396/11/18
تاثیر ویتامین Dپوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی و میکروبی رب گوجه فرنگی M.S Download 1400/12/25
امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در تولید کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج M.S Download 1401/12/08
اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری M.S Download 1402/07/17
مقایسه روش های پوشش دهی با غلظت های مختلف پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس گلپر در پنیر بدون آبگیری M.S Download 1401/12/03
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک L. acidophilus و L. casei بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و بافتی سس مایونز پروبیوتیک طی زمان ماندگاری M.S Download 1401/09/07
اثر ازن بر ماندگاری شیز پاستوریزه M.S Download 1400/08/04
تاثیر غلظت‏های مختلف اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی شربت پرتقال و شربت آلبالو M.S 1400/12/21
مقایسه روش های پوشش دهی با غلظت های مختلف پوشش خوراکی زئین ذرت حاوی اسانس گلپر در پنیر بدون آبگیری M.S Download 1401/12/03
استفاده از شیره انگور در فرمولاسیون جدید خامه صبحانه غنی شده با ویتامین D3 M.S Download 1401/11/30
ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار M.S Download 1400/11/30
استفاده از تیمار های حرارتی و غیر حرارتی در تولید شیر غنی شده با گرده زنبور عسل M.S Download 1400/12/21
تاثیر ویتامین Dپوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی و میکروبی رب گوجه فرنگی M.S Download 1400/12/25
تاثیر اسیدهای چرب امگا-3 خوراک بر تولید تخم مرغ حاوی امگا-3، کلسترول زرده تخم مرغ، صفات تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار سویه نیک چیک M.S 1400/07/26
ارزیابی باقیمانده تتراسایکلین در شیرهای خام فله ای در شهر همدان به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) M.S Download 1400/11/23
استخراج و کریستالیزاسیون لاکتوز از پرمیت حاصل از فراپالایش شیر با کمک فراصوت M.S Download 1399/09/26
اثر اسانس سیاه دانه (Nigella sativa. L) بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی پنیر M.S Download 1401/12/08
اثر پوشش کیتوزان و نانو فیبر کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوه ی توت فرنگی رقم پاروس M.S 1397/11/06
بررسی اثر فیبر جو بر زندمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب و ارزیابی خواص حسی و ویسکوزیته M.S Download 1394/06/29
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز حاوی نانو ذرات اکسید روی M.S Download 1399/12/13
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک L. acidophilus و L. casei بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و بافتی سس مایونز پروبیوتیک طی زمان ماندگاری M.S Download 1401/09/07
خواص فناورانه جدایه های باکتری های اسید لاکتیک ماست گوسفندی M.S Download 1399/12/16
تاثیر آرد سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن M.S Download 1401/06/30
عنوان: اثر تیمار ازن و بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده روی انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه ای M.S 1397/11/15
کاربرد فراصوت و ازن زنی در افزایشماندگاریو اصلاح خصوصیات میکروبی،شیمیایی و فیزیکی پنیرفتای فراپالایش M.S Download 1399/12/20
ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانس نعناع و سیر بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در بورانی کدوی سبز M.S Download 1396/06/29
افزایش ماندگاری دوغ ایرانی حاوی نانوامولسیون نعناع ونعناع فلفلی M.S Download 1399/12/23
امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در تولید کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج M.S Download 1401/12/08
اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری M.S Download 1402/07/17
Showing 15 results.
of 1
Name
Showing 15 results.
of 1