پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت حلول سال نو

کد خبر: 6594    1395/12/28

یامُقَلّب القُلوب وَ الاَبصار                   یامُدَبّر اللیل وَ النَهار

یا مُحَول الحَول وَ الاَحوال                  حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَن الحال

توفیقی هست تا  بار دیگر  مقارن با میلاد دخت نبی مکرم اسلام نظاره گر جلوه قدرت لایزال الهی در طبیعت باشیم. نوروز فرصتی است تا در تحولی شگرف نسیم مشک افشان بهار را به نظاره بنشینیم و "یا مقلب القلوب"  گویان به ستایش آن جمیل بی نظیر بپردازیم. نوروز عید زندگی و تولد دوباره است که نشان از ماندگاری فرهنگ ایرانی دارد؛ این موهبت برای ایرانیان مجالی را برای تعمق در آیات الهی فراهم نموده است.

اینجانب در طلیعه میلاد بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) فرا رسیدن فرخنده ایام نوروز و آغاز بهار طبیعت را به حضور اعضاء محترم هیات علمی، کارمندان گرامی و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و از آستان حضرت احدیت مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی، مسالت می‌نمایم.

امیدوارم به فضل الهی و با همدلی و همکاری در سال جدید، شاهد موفقیت همه عزیزان در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بوده تا به حول و قوه الهی موجبات افتخار و عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم آوریم.

با آرزوی توفیق الهی

دکتر محمد سیاری

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا کد پستی: 65178-38695

www.basu.ac.ir تلفن: +98-81-38381601-10 فکس: 081-38380633