انتصاب رئیس جدیید دانشکده صنایع غذایی بهار

کد خبر: 10074    1396/04/18

بنا به اعلام دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه طی حکمی جناب آقای دکتر علی اصغر ساکی از طرف ریاست محترم دانشگاه به عنوان رئیس دانشکده صنایع غذایی بهار منصوب گردیدند.

در بخشی از ابلاغ ایشان آمده است، اميد است با همكاري، همدلي، همفكري و تعامل با معاونت هاي محترم دانشگاه و ساير مديران ستادي، پرسنل هيأت علمي و غيرهيأت علمي دانشكده و دانشگاه نهايت تلاش خود را جهت شكوفائي استعدادهاي آموزشي، پژوهشي، تربيتي و فرهنگي دانشجويان به عمل آوريد.

لازم است با ابتكار، خلاقيت و آفرينش طرح هاي نو و بهره مندي از دانش روز گامهاي مؤثر در راستاي كيفيت بخشي به آموزش، تسهيل امور، مديريت زمان و مكان، بسترسازي نرم افزاري و سخت افزاري شايسته براي توسعه علمي، آموزشي، پژوهشي و فرهنگي دانشكده برداريد.

ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر علی اصغر ساکی و آرزوی موفقیت برای ایشان در مسئولیت جدید، از تلاش ها و اقدامات ارزنده جناب آقای دکتر محمد سیاری در طول تصدی ریاست دانشکده صنایع غذایی بهار قدردانی می گردد.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا کد پستی: 65178-38695

www.basu.ac.ir تلفن: +98-81-38381601-10 فکس: 081-38380633