Department of Food Science and Technology
Department of Food Science and Technology
معرفی رشته مهندسی کشاورزی -علوم وصنایع غذایی گرایش تبدیل مواد غذایی - مقطع کارشناسی
بخش مهمی از محصولات کشاورزی به فرآورده های قابل مصرف تبدیل شده بصورتی در می آیند که بتوان در فصول مختلف با کیفیت به مصرف کننده عرضه نمود
در غیر اینصورت قسمت عمده ای از آنها فاسد شده از بین میرود و یا بصورتی نامطلوب و درخیلی موارد مضر برای سلامت انسان ارائه می گردد
برای این کار لازم است افرادی تربیت شوند که بتوانند با توجه به دانش و اندوخته های علمی خود در امور تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی با توجه به کیفیت و سلامت آن منشاء خدمت باشند
طول دوره تحصیل
طول دوره کارشناسی رشته علوم و صنایع غذائی به طور متوسط چهار سال و حداکثر آن طبق آئین نامه های آموزشی مربوطه 6 سال می باشد
هر سال تحصیلی شامل دو نیسمال 66 هفته کامل آموزشی است
نظام آموزشی این دوره واحدی است و برای هر واحد درس نظری درهر نیمسال 66 ساعت آموزش کلاسیک در نظر گرفته شده است
تعداد واحدها
تعداد واحدهای درسی دوره علوم صنایع غذائی 641 واحد به شرح زیر است:
دروس عمومی 10 واحد
دروس علوم پایه 53 واحد
دروس اصلی 61 واحد
دروس تخصصی 66 واحد که 35 واحد آن الزامی و 5 واحد آن انتخابی است.
نقش و توانایی یا کارایی
فارغ التحصیلان این رشته می توانند در موارد زیر نقش و توانائی خود را ایفاء نمایند:
· بعنوان مدیر واحدهای نگهداری، فرآوری و تولیدی صنایع غذائی
· بعنوان مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه و مدیر تولید کارخانه های تولید مواد غذائی نسبت به کنترل کیفیت فرآورده های غذائی و مدیریت واحد انجام وظیفه نمایند
ضرورت و توانایی
ضرورت و اهمیت:
توجه به چگونگی نگهداری و مراحل تبدیل و تکمیل فرآوری محصولات کشاورزی به صورت فرآورده های قابل مصرف و با کیفیت خوب دارای ضرورت و اهمیت خاصی است زیرا چنانچه تکنولوژی پس از تولید در رابطه با جمع آوری ، عمل آوری، تبدیل، تکمیل و نگهداری محصولات کشاورزی مورد توجه نباشد مقدار متنابهی از محصولات گیاهی و دامی از بین خواهد رفت و یا با کیفیت مناسب و در زمان مناسب عرضه نخواهد شد
لذا ضروری است متخصصینی تربیت شوند که بتوانند در امور مربوط به مدیریت و نظارت، برنامه ریزی، آموزش وتحقیق در زمینه های فوق خدمت نمایند.

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

با عنایت به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و در راستای اجرای بخشنامۀ شمارۀ ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۷ ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی کشور و ابلاغیۀ شمارۀ ۱۸۴۵۴۸ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ ...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.

میلاد جامع علم و عمل و عبادت ، پرچم دار شاهراه ولایت علوى، حضرت امام جعفر صادق علیه السلام گرامى باد

میلاد پیامبر اکرم (ص) عصاره آفرینش و گل سرسبد آفرینش بر همگان مبارک باد

جلسه کارگروه ساماندهی خوابگاههای دانشجویی شهرستان بهار در دانشکده صنایع غذایی تشکیل شد.

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند خوابگاه دانشکده صنایع غذایی روز 31 شهریور آماده پذیرش دانشجویان می باشد.

حادثه عاشورا، کمر تاریخ را شکست و ماندگارترین باور را بر پهنه زمان نگاشت

محرم، ماه محرم شدن در پیشگاهِ خدا و مَحرم شدن، با حسینیان است.

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی 1397 در دانشگاه بوعلی سینا