مصوبات ستاد مبارزه با کرونا و دورکاری کارکنان دانشگاه بوعلی سینا

مصوبات ستاد مبارزه با کرونا و دورکاری کارکنان دانشگاه بوعلی سینا


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

  • با عنایت به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و در راستای اجرای بخشنامۀ شمارۀ ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۷ ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی کشور و ابلاغیۀ شمارۀ ۱۸۴۵۴۸ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نظر به وضعیت قرمز شهر همدان، هیأت رییسه دانشگاه، انجام فعالیت­ های آموزشی و اداری را از اول تا چهاردهم آذر ماه، به صورت دورکاری و به شرح  ذیل تعیین نمود:

 

  • کلیه برنامه­ ها و فعالیت­ های آموزشی همچنان به صورت غیرحضوری (مجازی) با جدیت ادامه خواهد یافت.
  •  
  • اساتید محترم، برگزاری کلاس­ ها و وظایف آموزشی و پژوهشی، شامل؛ راهنمایی دانشجویان، رفع اشکال، جلسات دفاعیه و سایر وظایف محوله را در بستر سامانه ­های مجازی انجام خواهند داد.
  •  
  • برگزاری جلسات گروه های آموزشی، شامل؛ بررسی پذیرش دانشجویان غیرایرانی، بررسی پروپوزال دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برنامه ­ریزی و برگزاری جلسات پیش دفاع و دفاعیه رساله دکتری و دفاعیه کارشناسی ارشد به صورت غیرحضوری، بدون وقفه تداوم خواهد یافت.
  • اقدامات ضروری و پشتیبانی مطابق بند ۳/۳ بخشنامه صدرالذکر و بند ۴ نامه مقام عالی وزارت، در بخش حفاظت فیزیکی، حفاظت از تأسیسات و سامانه ­های الکترونیکی به صورت شیفت­ بندی انجام خواهد شد.
  •  
  • ضمن تأکید بر استمرار فعالیت ­ها از طریق دورکاری، لازم است کارمندان محترم دانشگاه، کلیه وظایف محوله را در ساعات اداری، تحت نظارت مدیران انجام دهند، و در هر حال برای انجام وظایف محوله در ساعات اداری در دسترس باشند.
  • بدیهی است، هرگونه حضور کارمندان خارج از مجوزهای یادشده و بدون هماهنگی با حراست دانشگاه ممنوع است.
  •  
  • کلیه همکاران می بایست روزانه به اتوماسیون اداری خود مراجعه نموده و نسبت به مکاتبات ارجاعی اقدام مقتضی را معمول نمایند.
  •  
  • کلیه جلسات و رویدادهای دانشگاه که به صورت مجازی امکان برگزاری دارند، طبق روال معمول برگزار خواهد شد
  •  
  • با توجه به شرایط قرمز شهر همدان، به همکاران گرامی توصیه می­ شود، از هرگونه رفت و آمد غیر­ضرور در شهر اجتناب نمایند.

براین اساس و بنابر بر مصوبات فوق فعالیت دانشکده صنایع غذایی نیز از اول لغایت چهاردم آذرماه به صورت دورکاری و غیر حضوری خواهد بود. لذا جهت ارتباط با دانشکده از مبادی زیر استفاده گردد:

  • ارتباط با ریاست دانشکده صنایع غذایی آقای دکترکرمی با پست الکترونیکی mkarami@basu.ac.ir یا از طریق واتساپ به شماره 091831525223
  • ارتباط با معاون آموزشی و مدیر محترم گروه آقای دکتر امامی‌فر با پست الکترونیکی a.emamifar@basu.ac.ir یا از طریق واتساپ به شماره 09131026705
  • ارتباط با کارشناس آموزش از طریق واتساپ به شماره 09183191538 و یا پست الکترونیکی abdolaabasi@gmail.com
  • ارتباط با کارشناس پشتیبان سامانه های آموزش مجازی ( آقای فریدونی) صرفاً از راه‌های ارتباطی زیر

آیدی تلگرام دانشکده صنایع غذایی  

ارتباط با ادمین  @mehdi_feriii

واتساپ با شماره  09913332558

ایمیل  mahdify30@gmail.com

 از دانشجویان گرامی تقاضامندیم جهت پیگیری اخبار و اطلاع از آخرین تغییرات وبسایت دانشکده صنایع غذایی به نشانی http://bahar.basu.ac.ir کانال تگرامی دانشکده (جهت عضویت آیدی تلگرام خود را به ادمین کانال (@mehdi_feriii) ارسال نمایید.) را دنبال نمایید.

با آرزوی روز و روزگاری خوش و سلامتی برای همه هموطنان گرامی به ویژه شما عزیزان