درباره دانشکده
درباره دانشکده
دانشکده صنایع غذایی بهار در تاریخ 26/06/1390 موافقت قطعی جهت تأسیس را از وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری دریافت و از نیمسال دوم سال تحصیلی91-1390 اقدام به پذیرش 23 دانشجوی دختر نمود. که این تعداد در سال 92-1391 به 60 دانشجو افزایش و در 4 سال اخیر هر ساله با پذیرش بیش از 30 دانشجو در حال حاضر با تعداد 130 دانشجو و 5 عضو هیات علمی دائم و یک دانشجوی دکتری بورسیه و در مقطع کارشناسی به کار خود ادامه می دهد.در سالهای 94 و 95 با دانش آموخته شدن 83 دانشجو این دانشکده اولین دانش آموختگان خود را تربیت نموده و به بازار کار و مقاطع تحصیلی عالیه معرفی نمود. دانشکده صنایع غذایی ابتدا با سرپرستی آقای دکتر غلامرضا شعبانی بهار در زمان ریاست آقای دکتر زلفی گل اداره می شد . در حال حاضر در حوزه مدیریتی دانشکده 6 عضو غیر هیأت علمی، 4 عضو دائم هیأت علمی و یک دانشجوی دکتری بورسیه مشغول به کار می باشند.
اساتیدی که به غیر از اعضای هیأت علمی دانشکده بوده و به تدریس دروس عمومی و پایه دانشجویان می پردازند از اساتید گروه های مختلف دانشگاه بوعلی می باشند که از این نظر با دانشکده همکاری دارند. دروس اصلی و تخصصی را نیز اعضای هیأت علمی دانشکده به عهده دارند.
دانشکده های اقماری و یا همان پردیس دانشگاه بوعلی به منظور استفاده بهتر از پتانسیل های دانشگاه بوعلی تأسیس شدند.
دانشکده صنایع غذایی بهار در ابتدا و ورودی خیابان امام خمینی (ره) شهر بهار و روبروی مسجد باب الحوائج(علیه سلام)واقع شده و از نظر فاصله با دانشگاه بوعلی بدلیل قرارگیری دو شهر همدان و بهار در فاصله نزدیک به هم در حدود 15 کیلومتر فاصله دارند.

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

با عنایت به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و در راستای اجرای بخشنامۀ شمارۀ ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۷ ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی کشور و ابلاغیۀ شمارۀ ۱۸۴۵۴۸ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ ...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.

میلاد جامع علم و عمل و عبادت ، پرچم دار شاهراه ولایت علوى، حضرت امام جعفر صادق علیه السلام گرامى باد

میلاد پیامبر اکرم (ص) عصاره آفرینش و گل سرسبد آفرینش بر همگان مبارک باد

جلسه کارگروه ساماندهی خوابگاههای دانشجویی شهرستان بهار در دانشکده صنایع غذایی تشکیل شد.

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند خوابگاه دانشکده صنایع غذایی روز 31 شهریور آماده پذیرش دانشجویان می باشد.

حادثه عاشورا، کمر تاریخ را شکست و ماندگارترین باور را بر پهنه زمان نگاشت

محرم، ماه محرم شدن در پیشگاهِ خدا و مَحرم شدن، با حسینیان است.

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی 1397 در دانشگاه بوعلی سینا