جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه
جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه
روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه در محل دانشکده صنایع غذایی برگزار گردید. در این جلسه پیرامون همکاری و هماهنگی بین دانشگاه، کارخانه سحر و فعالیت های شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه بحث و تبادل نظر گردید.
در این نشست پس از خیر مقدم آقای دکتر کرمی و خرسندی از برگزاری اینگونه جلسات فی مابین دانشگاه و صنعت، آقای مهندس پیرو از مدیران ارشد صنایع غذایی سحر همدان، با اشاره به پروسه فرآوری و تبدیل محصولات کشاورزی به محصولات ثانویه و قابل مصرفدر کارخنه، به فعالیت ها و مطالعات شرکت خود پرداخته تا یک افق روشنی در ابتدای جلسه به اعضای حاضر ارایه دهند.
در ادامه نیز به تحقیقاتی که توسط کارشناسان شرکت جهت توسعه خطوط تولید و همچنین تولید محصولات جدید اشاره نمودند.
پس از سخنان ایشان خانم منوچهری، کارشناس آموزش شرکت اشراف هگمتانه به رزومه شرکت اشاره و در زمینه فعالیت های خود اطلاعاتی را اریه نمودند. ایشان در ادامه سخنان خود به چگونگی همکاری و نحوه خدمات رسانی به کارخانجات، خصوصاً کارخانه سحر اشاره کرده و خواستار بررسی و ایجاد یک کانال جهت همکاری های چند جانبه شدند.
در ادامه مباحث با اطلاعاتی که آقای دکتر کرمی از ساختار شرکت های صنعتی و بالاخص شرکت سحر ارایه نمودند، نیازهای یک صنعت را جهت روشن تر شدن مسیر همکاری های شرکت های دانش بنیان و بیان نیاز کارخانجات به جهت رفع آن توسط بخش خصوصی و دانش بنیان ها اشاره فرمودند.
پس از پایان یافتن این نشست، جلسه شورای پژوهشی شرکت صنایع غذایی سحر با حضور آقای دکتر کرمی و آقای دکتر امامی فر از اعضای هیئت علمی دانشکده و اعضای کارخانه سحر در همان مکان جهت بحث و تبادل درباره طرح های ارایه شده تشکیل گردید.
گزارش تصویر زیر را ملاحظه فرمایید.

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

با عنایت به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و در راستای اجرای بخشنامۀ شمارۀ ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۷ ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی کشور و ابلاغیۀ شمارۀ ۱۸۴۵۴۸ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ ...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.

میلاد جامع علم و عمل و عبادت ، پرچم دار شاهراه ولایت علوى، حضرت امام جعفر صادق علیه السلام گرامى باد

میلاد پیامبر اکرم (ص) عصاره آفرینش و گل سرسبد آفرینش بر همگان مبارک باد

جلسه کارگروه ساماندهی خوابگاههای دانشجویی شهرستان بهار در دانشکده صنایع غذایی تشکیل شد.

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند خوابگاه دانشکده صنایع غذایی روز 31 شهریور آماده پذیرش دانشجویان می باشد.

حادثه عاشورا، کمر تاریخ را شکست و ماندگارترین باور را بر پهنه زمان نگاشت

محرم، ماه محرم شدن در پیشگاهِ خدا و مَحرم شدن، با حسینیان است.

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی 1397 در دانشگاه بوعلی سینا