جشن دانش آموختگی دانشجویان صنایع غذایی بهار برگزار شد
جشن دانش آموختگی دانشجویان صنایع غذایی بهار برگزار شد

دومین دوره از دانشجویان دانشکدۀ علوم و صنایع غذایی بهار از مقطع کارشناسی رشتۀ صنایع غذایی دانش آموخته شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عصر روز یکشنبه نهم خردادماه جشن دانش آموختگی دومین دوره از دانشجویان دانشکدۀ علوم و صنایع غذایی بهار در مقطع کارشناسی رشتۀ صنایع غذایی، با حضور مسؤولین دانشگاه، دانشجویان و خانواده های دانش آموختگان در سالن شهید چمران دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم، دکتر اکبر عروتی موفق، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک موفقیت دانشجویان دانشکدۀ علوم و صنایع غذایی بهار در پشت سر گذاشتن مقطع کارشناسی و ورود به مراحل دیگر زندگی، گفت: در آموزه های اسلامی فارغ التحصیلی معنا ندارد و باید اگر کسی مقطعی از تحصیل را پشت سر گذاشت، او را دانش آموخته خطاب کنیم. وی افزود: کسب علم و دانش محدودیت زمانی، مکانی و جنسیتی ندارد و ما باید همواره در هر شرایطی در پی فراگیری علوم باشیم. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خاطرنشان کرد: دانش آموختگان باید در تخصص خود در جامعه کار و تلاش کنند و البته باید در این تخصص خلاقیت و نوآوری از خود نشان دهند تا بتوانند مشکلی را از جامعۀ خود حل کنند.
در ادامۀ این مراسم، گروه طنز لیمو ترش به اجرای برنامه پرداخته و در نهایت ضمن تقدیر از دانشجویان ممتاز این دانشکده، به دومین دوره از دانش آموختگان رشتۀ علوم و صنایع غذایی بهار لوح دانش آموختگی اهداء شد.

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

با عنایت به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و در راستای اجرای بخشنامۀ شمارۀ ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۷ ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی کشور و ابلاغیۀ شمارۀ ۱۸۴۵۴۸ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ ...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.

میلاد جامع علم و عمل و عبادت ، پرچم دار شاهراه ولایت علوى، حضرت امام جعفر صادق علیه السلام گرامى باد

میلاد پیامبر اکرم (ص) عصاره آفرینش و گل سرسبد آفرینش بر همگان مبارک باد

جلسه کارگروه ساماندهی خوابگاههای دانشجویی شهرستان بهار در دانشکده صنایع غذایی تشکیل شد.

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند خوابگاه دانشکده صنایع غذایی روز 31 شهریور آماده پذیرش دانشجویان می باشد.

حادثه عاشورا، کمر تاریخ را شکست و ماندگارترین باور را بر پهنه زمان نگاشت

محرم، ماه محرم شدن در پیشگاهِ خدا و مَحرم شدن، با حسینیان است.

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی 1397 در دانشگاه بوعلی سینا