دانش آموختگان دانشگاه باید آیندۀ ساختۀ دست خود را تجربه کنند

دکتر غلامی در جشن دانش¬آموختگی اولین دورۀ دانشجویان صنایع غذایی بهار تأکید کرد: دانش آموختگان دانشگاه باید آینده ساخته دست خود را تجربه کنند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، عصر روز شنبه 3/11/94 با حضور دکتر منصور غلامی ریاست محترم دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، دکتر سیدرسول عمادی معاون دانشجویی، دکتر اکبر عروتی موفق معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر محمدجعفر بنی اردلان رئیس پردیس واحدهای آموزشی پژوهشی اقماری، اعضای هیأت علمی دانشگاه و خانواده های دانشجویان، جشن دانش آموختگی اولین دوره دانشجویان کارشناسی دانشکده صنایع غذایی بهار برگزار شد.
در این مراسم، دکتر منصور غلامی ضمن تبریک به دانشجویان دانش آموخته به خاطر پشت سر گذاشتن موفقیت آمیز مرحله دیگری از علم آموزی و تشکر از خانواده ها و به ویژه اساتید ایشان گفت: همچنان که دانش مرز و پایانی ندارد، دانش اندوزی هم انتها نخواهد داشت و دانشجویان باید این راه را ادامه دهند. وی افزود: کسانی که دوره اول را در یک دانشگاه طی کرده اند جزو موفق ترین های آن مرکز محسوب می شوند و بدانند که این زحمات و تلاش ها برای آنها سرمایه است. دکتر غلامی تأکید کرد:  دانش آموختگان دانشگاه  باید آینده ساخته دست خود را تجربه کنند، به خود متکی بوده و نباید محدود به شرایطی خاص باشند. ریاست دانشگاه بوعلی سینا خاطرنشان کرد: دانشجویان باید با بهره مندی صحیح از استعداد های خود برنامه های مدونی را طرح کرده، از اساتید و صاحب نظران مشورت بگیرند و کسب تجربه کنند تا در آینده به موفقیت برسند. وی ادامه داد: دانش آموختگان باید علاوه بر سیستم های دولتی که ظرفیت های محدودی دارند، توجه خود را به بخش خصوصی معطوف نموده تا ظرفیت های بالقوه را تبدیل به بالفعل کنند. دکتر غلامی در آخر به دانشجویان توصیه نمود: انسان به عنوان موجود برتر هستی از نگاه ویژه حق تعالی برخوردار بوده و آنچه را بخواهد، خواهد شد به شرطی که با اعتماد کامل خواسته های خود را دنبال کند.
در ادامه این مراسم به دانش آموختگان اولین دوره دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار لوح دانش آموختگی اهدا شد و هم چنین گروه تئاتر دانشجویی شکرپاش به اجرای نمایش پرداختند.